Hop til indholdet.

Triatlon

For dig som vil optimere din svømmestil og komme hurtigere i mål til næste Triatlon – spring på her. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og sikrer os, at du efter et gennemført program er klar til når det endeligt gælder. Når der skal trænes, stiler vi efter top-præstationer og sætter teknikken i højsæde så du kan nå dine mål. Det handler om udholdenhed, åndedræt, balance og ikke mindst smidighed.
Vi arbejder i alt fra stille og rolige serier med teknik og dyb koncentration – til hårde MAX serier med høj intensitet. Du sveder uden du mærker det så husk din drikkedunk...
 

Crawl er langt at foretrække, hvis du vil svømme stærkt. Måske planlægger du at deltage i triatlonstævner som fx. Copenhagen Challenge/KMD Ironman eller måske vil du gerne optimere din crawl, så du kan bruge svømningen til at forbedre dit kondital? Vores undervisning tager altid udgangspunkt i aftaler med dig: hvad er dit mål?

Vi tror på at ambitioner skal udfordres, mens man har dem og hos os kan du optimere tid og ressourcer til at nå dine ønskede mål! 

Priser

Normale priser
Normalpris pr. lektion (30 minutter) - 550 kr.

Voksen rabatkort a 10 lektioner (30 minutter)
Triatleten - 4750 kr.

TILMELD

 • "Som en vigtig del af vores undervisning er tryghed, sikkerhed og ikke mindst en konstant afstemning med den løbende fremgang vigtig for mig"

   

  Lise Matthiessen, svømmetræner.

 • "Min søn blev meget mere fortrolig med vand og lærte at svømme en rigtig flot brystsvømning. Jeg er stolt!"

  Susan Hansen, mor til Gustav på 6 år.

 • "...Jeg vil gå til svømning til jeg er 40 år, for min svømmelærer er så sød".

   

  Svømmeelev, 6 år.

 • "...De er vildt begejstrede og stolte efter hver gang, så nu skal vi da bare lege videre i ferien".

   

  Forældre til svømmeelever.